Marias reatips!

Hej allihopa! Kikar in här lite snabbt för att höra hur ni har haft det? Hoppas ni haft en riiiktigt mysig julhelg! Tänkte passa på att ge er lite reatips som säkert kan komma till användning nu när Vågens butiker har rea.
  • Baskläder. Baskläder är rätt så tråkigt att köpa i vanliga fall, men det är nu du har chansen att fynda linnen och toppar i bra kvalité, som exempelvis 100% bomull eller 100% ekologiskt bomull.
  • Klassiska och tidlösa plagg. Dessa plagg kommer du ha användning för under flera år, till skillnad från trendiga plagg vars populäritet kanske försvinner efter något halvår. Exempel på klassiska plagg kan vara cardigans, svarta klänningar, skinnjackor, svarta pumps, vita skjortor, svarta kavajer etc. Det blir mycket svart, men det är också den färg som oftast passar till allt!
  • Var realistisk. Köp plagg och skor i rätt storlek.
  • Välj kvalité före kvantitet. Köp hellre några dyrare plagg av fin kvalité, än flera riktigt billiga plagg som du ändå aldrig kommer använda. Satsa gärna på bekväma underkläder i god kvalité.
  • Skriv en lista. Försök att i förväg planera dina köp så att du inte spontanköper saker du egentligen inte behöver.
  • Paus. Det är lätt hänt att man tröttnar på trängeln under rean, så glöm inte att ta pauser från shoppandet genom att fika eller äta en god lunch. På så sätt laddas batterierna igen och du är redo för en runda till!
Sist men inte minst, tänk på vad du har på dig när du shoppar. Ha inte på dig för mycket kläder då det för det första blir väldigt varmt när man ska reafynda bland alla andra shoppingsugna. För det andra så kan det bli jobbigt att slänga av sig hundra plagg varje gång man ska prova något. Lycka till nu och gott nytt år! /Maria

Kommentarer
Postat av: Anonym

Relevanta tips!

2011-01-05 @ 16:02:36
Postat av: Anonym

Relevanta tips!

2011-01-05 @ 16:02:53
Postat av: Anonym

Så sant, själv lyckas jag altid ha på mig skjorta med tusen knappar eller lager på lager vilket är dödens i provrummet!

2011-01-13 @ 20:04:06

Skriv dina kommentarer här:

Att tänka på innan du kommenterar:
- Alla kommentarer granskas innan publicering.
- Olämpliga kommentarer raderas och IP-adressen spärras.


Namn:
Spara mina uppgifter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0