Dyrbara oljor för håret

Här kommer ett tips som jag tror ni kommer uppskatta. I slutet av förra året kom en ny produkt ut på marknaden, Elixir Ultime från märket Kérastase. Som ni kan läsa på bilden längst ner i inlägget så har denna produkt varit väldigt omtalad i media. Varför? Jag läste på lite och fick veta att det är ett unikt skönhetselixir som är anpassat till varje kvinnas hårtyp. Produkten består av fyra dyrbara oljor som tillsammans förskönar och berikar håret. De fyra oljorna är pracaxiolja, arganolja, majsolja och kameliaolja. Konstiga namn säger inte så mycket så därför kan du här nedan läsa lite om vad varje olja bidrar med för funktion.

Pracaxiolja: Känd för sina närande och stärkande egenskaper.
Arganolja:
Känd för sina skyddande och närande egenskaper.
Majssolja:
Ger näring och glans till håret.
Kameliaolja :
Innehåller viktiga fettsyror samt vitamin E som är skyddande och ger mjukhet till håret.

Jag har själv testat produkten och är VÄLDIGT nöjd med med den synliga effekten. Kolla in videon här nedan som visar hur man ska arbeta in produkten i håret. Du hittar Kérastases alla produkter hos Zodiak Hairteam på Vågen. Flaskan på bilden här ovan kostar 159 kr. Det finns även en större flaska som ligger på 329 kr. Även om kvalitativa hårprodukter är dyra, så blir det i detta fall väldigt billigt eftersom man endast använder en liiiiten mängd av produkten. Så flaskan räcker jättelänge!


Maxikjolen för alla tillfällen

Den här somriga maxikjolen är ett måste i sommar. Älskar verkligen den turkosblå färgen, visst är den fin? Denna typ av långkjol är väldigt användbar, eftersom den kan bäras till både stranden och vid lite finare tillfällen. Till vardags kan man bära ett linne till och under lite festligare tillfällen kan man istället matcha den med en snygg blus. Är man utomlands kan man bära kjolen till en snygg baddräkt. Bra va? Just den här kommer från Monki och förutom färgen så ÄLSKAR jag den plisserade detaljen på sidan, snyggt!


Sommarklackar

De här skorna är så läckra att de förtjänar en stund i rampljuset. Jag hittade dem hos Deichmann och fastnade verkligen för designen. Visst är de snygga? Dessa bär jag gärna i sommar till ett par jeansshorts och en topp i jordnära färg. Skorna kommer från Deichmann och tillhör deras Cindy Crawford-kollektion vid namn "5th Avenue". Kollektionen innehåller för övrigt en massa trendiga klackar så har du inte hunnit spana in den ännu borde du bege dig till Deichmann på en gång!


Tips: Sommaryra hos House of Örebro!

Hoppas inte ni har missat att min favoritbutik inom inredning, House of Örebro, har 20 % rabatt på hela sortimentet fram till den 1 juli 2011! Detta erbjudande gäller för alla medlemmar och medlem blir man lätt som en plätt genom att bara skriva upp sin mailadress i kassan. Alltså, inga jobbiga klubbkort att hålla reda på. Under hela juni har de haft sommaryra med pressade priser på massor utav varor så in och fynda!


Passa på innan de försvinner!

Igår var jag på Vågen för att låna lite grejer inför en kommande plåtning. Jag hittade den här ursnygga (haha fiffigt va?) klockan hos EUROGOLD! Hur snygg är den inte? Det är en herrmodell men jag tycker faktiskt att tjejer kan bära herrklockor också, tycker det är riktigt läckert med maskulina klockor. Nu är det så att jag har fått reda på att EUROGOLD kommer att sluta med att sälja klockor, så vill ni få ta på snygga varianter ska ni besöka butiken innan klockorna försvinner!

Snygga city-tavlor i svartvitt

Jag är på jakt efter snygga tavlor till mitt hem och är rätt så sugen på att köpa en med "city-motiv". Hittade ett fint utbud hos Gallerix, men kunde inte bestämma mig för vilken jag tyckte bäst om. Det lutar nog åt den nedersta på bron och byggnaderna. Men den på frihetsgudinnan är också läcker! Vilken tycker du är snyggast? Hjälp mig välja!



Stilrena örhängen


Åh, jag tror jag är kär! Dessa ursnygga örhängen fick jag syn på hos EUROGOLD. Jag älskar tidlösa smycken av bra kvalité och hos EUROGOLD hittar jag alltid snygga och stilrena varianter. Dessa örhängen är jag otroligt sugen på att köpa. De kostar 1498 kr och är av märket Ti Sento.

Fler reafynd!

Igår blev det ännu mera rea-shopping. Jag lyckades hitta några klassiska Astrid Lindgren-filmer i blu-ray format, nämligen Karlsson på taket och Ronja Rövardotter. Även den gamla julkalendern Mysteriet på Greveholm fick följa med, likaså en BBC-producerad film vid namn Lorna Doone. Har sett alla tidigare förutom den sistnämnda som för övrigt verkade ha en riktigt bra handling. Förutom filmer fyndade jag nya skärbrädor och ny måttsats (min gamla har gått sönder) som bara kostade 9 kr. Allt på bilden köpte jag från Åhléns som har en riktigt bra grym rea i år, glöm inte att kika in hos dem för att fynda! Fotade en bild på en liten del av rea-urvalet på sminkavdelningen:


Dagens fynd!

Jag älskar att rean är igång i butikerna. Igår, under en snabb shoppingrunda, hittade jag dessa flaskor med torrschampo (som jag tipsat om tidigare) till kanonpris! 40 kr/st var de sänkta till. Det som är så speciellt med just detta torrschampo, förutom att det doftar gott, är att det inte lämnar en vit färg efter sig. Produkten är anpassad för oss mörkhåriga och är därför istället brunfärgad (såg även att de "vanliga" flaskorna var på rea). Jag köpte med mig hela 6 flaskor, de går ju ändå inte ur datum.  Hörde att Åhléns har ensamrätt till att sälja detta omtalade märke (Batiste) i stan, så besök butiken på Vågen om ni vill fynda dem till reducerat pris!

Stor sommarrea, med start kl 12 idag!

Måste tipsa er om detta! Idag, klockan 12, startar Gina Tricots stora sommarrea! Jag gick förbi butiken igår och såg att de laddar stort. Om 20 minuter sätter den igång, missa inte!!!

Dagens erbjudanden hos Cubus


Missa för tusan inte dessa fantastiska erbjudanden som bara gäller idag hos Cubus. 20 % rabatt på all kosmetik och 30 % rabatt på alla kläder och accessoarer.

Gemensamt stämpelkort för Vågen och Krämaren


Här kommer en underbar nyhet! Shoppinggalleriorna Vågen OCH Krämaren kommer att ha ett gemensamt stämpelkort som gäller i alla butiker förutom de som är listade i bilden ovan. Man får en stämpel per köp när man handlar för minst 100 kr. När man samlat på sig åtta stämplar får man 15 % rabatt på en valfri vara till ordinarie pris. Hur bra är inte detta?! Helt perfekt för alla oss som shoppar i många butiker på både Vågen och Krämaren! Stämpelkorten frågar du efter i kassorna i butikerna på antingen Vågen eller Krämaren.

Dagens finaste


Men åh, kolla in den här pudriga kreationen. Den kommer från Gina Tricot och kostar 399 kr. Jag ska definitivt in till butik för att se om den är lika fin i verkligheten. Gillar att den är enaxlad och draperad, känns lite "grekisk gudinna". Visst är den fin?

Tips på mumsigt snacks/mellanmål

Ibland när jag är trött efter en lång shoppingrunda, brukar jag gå till Life och köpa lite energigivande snacks. De har väldigt mycket att välja på så jag tog med mig kameran dit för att visa er lite av utbudet. De har allt från choklad, godis och energibars till nötter, torkad frukt och sesamkakor. Kika in hos Life på Vågen och kolla själv! De finns på entréplan.



Älskar FlapJack!

Sno stilen av Kristen Cavallari

Väska = Monki. Topp = Gina Tricot. Klocka = EUROGOLD.
Skor = Deichmann sko. Shorts = Gina Tricot. Solglasögon = Gina Tricot.
Hallå allihopa! Idag tänkte jag bjuda på ett "Sno stilen-kollage" med tv-kändisen Kristin Cavallari. Jag gillar Kristins avslappnade stil som ändå är snygg och trendig!

Imorgon är det marknadsafton, öppet till 22!

Imorgon torsdag är det dags för marknadsafton här i Örebro! Det innebär att alla butiker på Vågen har öppet till 22.  Missa verkligen inte detta då alla butiker kommer vara laddade med härliga erbjudanden!

Lär dig ett nytt språk genom kortleken



Dessa smarta kortlekar måste jag tipsa om.
Det är en kille som heter Ola som har skapat dem och han kommer faktiskt vårt kära Örebro! De är egentligen helt vanliga kortlekar, men som ändå är unika då de kan hjälpa till att lära dig grunderna i ett nytt språk! På varje kort finns ett användbart uttryck eller ord översatt. Språken som finns att välja mellan är engelska, franska, tyska, thailändska, italienska, spanska och finska. Ett annat tips är att ge bort en kortlek till någon som redan talar något av dessa språk, men som vill lära sig svenska. Smart va? Du hittar kortlekarna hos Radiodays på Vågen för 100 kr. Jag har köpt spanska, italienska och franska.
Kan ju vara bra att ta med sig på semestern
!



Longchamp-inspirerad väska till budgetpris!

Tycker ni att den här väskan ser lite bekant ut? Det kan bero på att den är väldigt lik väskorna av märket Longchamp, speciellt DEN HÄR (klicka för att se bild). Longchamps väskor är rätt så dyra och därför är det kul att Gina Tricot, som den här väskan kommer ifrån, producerar liknande varianter till ett plånboksvänligt pris. 199 kr kostar den.

Dagens finaste!

God morgon alla glada! Har ni haft det bra i helgen? Det var verkligen skönt att solen valde att titta fram under alla röda dagar så att man fick njuta lite medan man ändå är ledig. För mig blev det sol, bad och en massa glass!

Tänkte börja veckan med att visa en jättefin blus som jag hittade hos Flash. Gillade de små virkade detaljerna och att den är lite halvt genomskinlig. Känns somrigt! Denna blus skulle jag matcha med korta jeansshorts och lädersandaler. Den blir din för 349 kr.

Läckra flip-flops till kanonpris!

Visste ni om att Jack and Jones säljer skor? Jag hittade bland annat dessa snygga flip-flops som kostar 100 kr/par hos dem. Perfekta för i sommar!

Blomsterarrangemang som blommar året runt!

Minns ni att jag för ett tag sedan bloggade om en grej som jag köpt från House of Örebro? Jag tänkte nu visa vad det var som gömde sig i paketen. Efter att ha sett ett avsnitt av tv-serien Solsidan tidigare i våras, blev jag inspirerad av en arrangemang hemma hos rollkaraktären "Mickan" som bestod av långa orkidéer på kvist i en hög vas. Härligt nog så hittade jag liknande blommor hos House of Örebro och Fredrik satte ihop ett jättefint arrangemang till mig. Orkidéerna är i tyg/plast men ser ändå levande ut. Det är verkligen underbart med blommor som blommar året runt, haha.  Blev jättenöjd med resultatet. Både vasen och blommorna är av märket SIA.




RSS 2.0