Tjejkväll med massa fina erbjudanden hela kvällen!

Ikväll kl 18 är det dags för den efterlängtade tjejkvällen på Vågen. Det innebär att alla butiker har extra öppet fram till 21, plus att de har riktigt fina erbjudanden för alla kunder, även killar! 

Här nedan kan du läsa om de erbjudanden som jag känner till
:
Synoptik: 25% på alla solglasögon.
MQ: 20% på alla damkläder.
Flash: 20% på allt.
Make Up Store: Firar 20 år idag. 20% på allt under hela dagen.
Cubus: Ta 3, betala för 2, gäller allt i butiken.
Gina Tricot: Utvalda toppar för 49 kr och 69 kr.
Team Sportia: 15% på alla ord. priser.
Bergqvist skor: 10% på sortimentet från Vagabond.
T-shirt Store: 15% på hela sortimentet.
Jack & Jones: 15% på allt i butiken.
Esprit: 20% på ett köp när du blir medlem i kundklubben.
Bianco: 20% på utvalda produkter.
Åhléns: Handla för 500 kr och få 100 kr i värdecheck (startar redan kl 15).
Eurogold: 20% i hela butiken.
Intersport: Vid köp av valfri sport-bh från Casall medföljer an vattenflaska, värde 80 kr. Vid köp av minst ett plagg ur Röhnisch Trainout kollektion får du köpa en sport-bh från Stay in place för halva priset.
Radiodays: 15% i hela butiken.
Carlings: 25% på hela sortimentet.

Detta är de butiker som jag känner till! Vet dock att de som inte är listade här ovan också har finfina erbjudanden. Så in på Vågen och shoppa loss!

Tjejkväll + bakinspiration

Hallå där! Först vill jag bara tipsa er om att det imorgon är tjejkväll på Vågen mellan 18-21. Butikerna kommer att ha riktigt fina erbjudanden som jag publicerar här imorgon. Missa inte!!!

Häromdagen testade jag att baka en mumsig sockerkaka i min rosformade bakform från Åhléns. Den är i silikon så det var superenkelt att få ur kakan ur formen. Den blev sååå fin! Bakade även äppelmuffins i nya rosa formar, också dem från Åhléns. Det finns så himla mycket fint på deras bakavdelning. Hittade alla dessa finfina muffinsformar som jag satt ihop i kollaget nedan. Rosformen kostar 129 kr, de tre översta muffinsformarna 39 kr/50 pack och det rosa nedersta 50 kr/100 pack.


Virkad väst

Jag bara måste tipsa er om denna urfina väst från MQ. Hur fin är den inte? Älskar att den är virkad, en trend som är stor i vår! Kostar 399 kr.

Stylisttävlingen i bilder

Hallå där! Tänkte bjuda på lite bilder från i lördags då vi höll hus på Våghustorget. Det var ju Fashion Block Party på torget och där hölls det bl.a. en stylisttävling. Det var fem lag som tävlade med elever från Virginska skolan. Varje lag fick en kvinnlig modell som de skulle styla utefter hennes önskemål kring smink, hår och kläder. Jag ingick i juryn och vi fick bedöma eleverna utefter en rad olika kriterier. Vinnarna blev... Scrolla ner så ser du!

Solen var närvarande under dagen, likaså folket på stan!


Här förbereds det för fullt. Lag Rosa plattar sin modells hår.


Lag Röd diskuterar hår och smink.


Lag Grön har kommit igång med håret. Det ska lockas.


Lag Blå har sminkat färdigt sin modell och jobbar för fullt med håret. Tittut i spegeln!


Lag Gul jobbar för fullt! Det blir en rockig och tuff frisyr.


Efter tre timmar är tiden slut och modellerna visar upp slutresultaten.
De intervjuas och får berätta om resultatet stämmer överrens med deras önskemål.
Här ser ni (från vänster) lagen röd, gul och blå.


Här ser ni lag Rosa och lag Grön.


Spännande, strax presenteras vinnarna!
Vilket lag blir det? Lag Röd, Gul, Blå, Rosa eller Grön?


Det blev lag Gul som kammade hem tävlingen!
Här ser ni deras modell som ville ha en rockig partylook.


Stylisterna, frisörerna och modellen gratuleras och får ta emot finfina goodiebags från Vågens centrumledare Linnea.

Stylisttävlingen


Nu ska vi avgöra stylisttävlingen. Vinnarna presenteras strax! Spännande!

Julia Selinder


Julia Selinder
Solglasögon = Köpta i Thailand
Örhängen
= Gina Tricot
Halsduk = Gina Tricot
Jacka = Only
Tröja = BikBok
Byxor = BikBok
Väska = Köpt i Thailand
Skor = Scorett
Vill du visa upp din outfit på bloggen? Kom förbi Våghustorget!

Arziv Suhak

Arziv Suhak

Solglasögon = Jack & Jones

Skjorta = Jack & Jones

Jacka = Dubai

Jeans = Jack & Jones

Skor = H&M

Vill du visa upp din outfit på bloggen? Kom förbi Våghustorget!


Josefine Bäck

Josefin Bäck

Örhänge = Jfr.se

Jacka = Jofama

Blus = Acne

Halsband & ringar = Gina Tricot

Långkofta = Gina Tricot

Jeans = BikBok

Skor = Scorett

Vill du visa upp din outfit på bloggen? Kom förbi Våghustorget!


Stylisttävlingen är igång!

Hallå allihopa! För en kvart sedan drog stylisttävlingen igång. Det är fem lag bestående av stylister och frisörer från Virginska skolan som har fått varsin modell att styla utefter hennes önskemål. Om några timmar kommer vi att få se resultatet! Spännande!

Jag befinner mig, tillsammans med bloggaren Ida Eriksson, i ett stort vitt tält på Våghustorget. Här kommer vi att blogga hela dagen! Kom förbi vettja!


Fashion Block Party på Våghustorget

Nu tänkte jag tipsa lite om vad som händer imorgon. Då är det nämligen dags för Fashion Block Party på Våghustorget. Mellan klockan 10-16 kommer du att kunna ta del av inspirerande modevisningar, roliga tävlingar och massa annat skoj. Du kan bl.a. lämna in ett gammalt plagg som du tröttnat på och sedan hämta ut ett annat. Kul idé va?

T-shirt Store anordnar dessutom en tävling där de söker efter ett nytt tryck till en av sina kommande tishor. Det kommer att finnas en brevlåda på torget där du kan lämna in din skiss.

Jag kommer att finnas på plats så kom gärna förbi och prata lite. Mer info om eventet hittar du HÄR. Hoppas vi ses imorgon!

Glee säsong 1 finns hos Åhléns

Titta vad jag har köpt!
Nu är jag stolt ägare till säsong 1 av tv-serien Glee! Jag är heeelt kär i serien och älskar alla härliga och knasiga karaktärer. Serien har slagit igenom riktigt stort runt om i hela världen. Såg ni när de besökte Oprah? Galet! Här nedan hittar du ett litet klipp ur serien som jag gillar. Rachel sjunger en spontan duett med den nya utbytestjejen inne på toan. En av mina favoritkaraktärer, elaka tränaren Sue, kommer in i slutet och är en aning irriterad över deras gapande... Haha! Love it! Har du ännu inte sett denna serie så tycker jag VERKLIGEN att du ska ge den en chans. Den innehåller mycket humor, kärlek, drama och musik! Tv-serien säljs hos Åhléns!

Kärleksfulla bakformar

Jag älskar att baka och när jag gör det så blir det oftast mumsiga cupcakes i olika smaker. På senare tid har jag börjat använda formar med nonstick-effekt. De jag har är traditionellt runda. Jag gillar det klassiska men ibland vill man göra det lite roligare och då skulle dessa formar från House of Örebro komma till användning. Vilken rolig idé med bokstäver! Formarna kostar 79 kr/set. Som hittat!

Det finns så sjuuukt mycket snyggt i den här butiken att det inte är klokt. Jag avslutade mitt besök med att köpa med en grej hem. Eller rättare sagt flera grejer men tack vare Fredrik, som är butikschef, så gick jag hem med ett riiiiiiiktigt snyggt arrangemang som han satte ihop. Han är sååå duktig! Hur det ser ut får ni se en annan gång!


Färgglada chinos


Som ni tidigare sett på några av de bilder jag publicerat här på bloggen, så är färgade chinos en av trenderna i vår. Hos Brothers hittade jag röda, lila och traditionellt sandfärgade varianter i riktigt snygg modell. Såg även ett par röda chinos på herravdelningen hos Esprit. Tror faktiskt att de flesta av butikerna på Vågen har ett par färgade byxor då det är riktigt populärt i vår!

Dagens finaste necessär


Den här fina necessären hittade jag inne hos Make Up Store. Gillar verkligen att materialet är flätat. Sen att Make Up Store och jag har bokstaven "M" gemensamt är ju bara en bonus, haha.  Mycket fin necessär. Kostar 245 kr. Prisvärt, då den är rätt så rymlig i verkligheten (den ser så liten ut på bilden).


Trenchcoat från Esprit

En sandfärgad trenchcoat är ett klassiskt plagg som har en given plats i basgarderoben. Precis som skinnjackan funkar trenchen varje säsong. Jag är på jakt efter en ny och spanade in den här hos Esprit. Visst är den fin? Jag gillar när de har snygga detaljer som sticker ut, men som ändå känns tidlösa. Pris: 1 399 kr.


Levi's Curve ID - jeansen för alla former

Har ni hört talas om de nya jeansen från Levi's? Kollektionen heter Curve ID. Dessa jeans är speciellt framtagna för att passa kvinnor i alla former. Fokus ligger alltså inte på vilken storlek man ska köpa, utan vilken form. Smart va? Det finns tre former; Slight Curve, Demi Curve och Bold Curve. Sedan finns det en massa olika jeans inom varje grupp. På Levi's hemsida kan man göra ett litet test för att ta reda på vilken typ av form man ska välja, men det bästa är nog ändå om man besöker Levi's-butiken på Vågen. De har verkligen koll på jeans! Jag gjorde testet på hemsidan och fick fram att jag ska välja Slight Curve. Ska besöka butiken och fråga om jag valt rätt. Blev riktigt sugen på att köpa ett par!

Sälj eller köp dina filmer och spel hos Game Stop

Här kommer ett hett tips! Butiken Game Stop finns på Vågens entréplan och som ni hör på namnet säljer de allt inom spel för bl.a. PC, Nintendo Wii, XBOX och Playstation. Vad jag inte kände till är att de dessutom säljer begagnade dvd-filmer. Det i sin tur betyder att de mer än gärna vill köpa dina gamla filmer (och även spel) som du har tröttnat på. Bra va? Butiken har ett riktigt brett utbud så kika in där om du vill fynda/sälja begagnade (eller nya) spel och dvd-filmer!

Sandaler med fina detaljer

I sommar vill jag gå runt i dessa sandaler. Hur fina som helst! Älskar alla de olika detaljerna, som exempelvis de flätade banden, stjärnorna, repen och kulbanden. Du hittar dem hos Bergqvist skor för 499 kr. Riktigt bra pris!


Mirakelprodukt för håret

Här får ni ett litet tjuvkik på en ny produkt i mitt badrumsskåp. Den är av märket Bed Head och heter Small Talk. Jag köpte den från Zodiak Hairteam som finns på entréplan på Vågen. Denna fantastiska produkt har många bra egenskaper. Den ger volym, stimulerar livlöst hår, tillför fukt och motverkar friss. Sen är den riktigt bra på att definera och kontrollera håret så att det inte spretar åt alla håll. Och som grädde på moset luktar den jättegott, nämligen blåbär! Kan inte bli bättre!


Ti Sento hittar du hos Eurogold

När jag besökte Eurogold häromdagen så fick jag syn på en massa vackra smycken från märket Ti Sento. Herregud så mycket snyggt, ville ha allt! Hittade lite inspirationsbilder som jag tänkte visa er, så att ni får en uppfattning om vad för typ av smycken Ti Sento tillverkar. Kika in på Eurogold för att spana in deras utbud!




Kilklackar i denim

I vår är denimtrenden riktigt stor och det syns verkligen ute i butikerna. Du kan hitta allt från skjortor till skor. Hos Bianco hittade jag dessa kilklackar i två olika nyanser. Hur snygga kommer inte de vara till ett par brunbrända ben i sommar? Mina favoriter är de mörka! Vill ha! Pris: 600 kr.


Torrschampo för både kvinnor och män

Under min lilla shoppingrunda igår köpte jag två flaskor torrschampo. Jag har bara läst positiva recensioner kring detta märke så jag var supernyfiken! För er som undrar så kan man använda torrschampo mellan tvättningarna, då håret börjar bli lite fettigt i hårbotten. Precis som det låter så är det alltså ett slags schampo, fast i sprayform, som "tar bort" det fettiga. Det negativa med torrschampo i allmänhet, är att sprayen lämnar kvar en gråtonad färg efter att man använt det. För ljushåriga gör ju inte detta så mycket, medan det syns betydligt mer på oss mörkhåriga. Det var delvis därför som jag köpte flaskan till höger på bilden, den är nämligen speciellt framtagen för oss mörkhåriga och lämnar alltså inte kvar en grå färg. Den till vänster köpte jag eftersom den luktar sååå gott!  Finns att köpa på Åhléns för en billig peng.  

Dagens köp: blombrosch

Minns ni inlägget som jag postade för några dagar sedan? Det med de inspirerande skyltdockorna? Idag tog jag en snabb runda på Vågen och shoppade lite. Jag inspirerades så himla mycket av skyldockan hos MQ att jag faktiskt köpte en likadan brosch som på bilden här nedan. 79 kr fick jag ge för den, riktigt bra pris!
 


Vinnaren i tävlingen från Make Up Store är...

Wow, så himla roligt att så otroligt många ville vara med och tävla om produkterna från Make Up Store. Nu har en vinnare dragits och det blev:
Postat av: Madeleine
Oj, trevligt! Jag vill gärna vinna =)
2011-02-25 @ 23:12:51
Stort grattis till dig Madeleine! Jag har mailat till den epostadress som du angav i kontaktuppgifterna.

Och till alla er andra som var med och tävla vill jag bara säga att det kommer fler tävlingar. Ni kan väl tala om för mig vad ni skulle vilja vinna i framtida tävlingar? Tipsa mig om vilka priser ni skulle vilja se här på bloggen. Utgå ifrån de butiker som finns på Vågen Gallerian. Vi hörs imorgon!

I vår kommer mina naglar vara vita

Vitt nagellack känns helt rätt i vår och jag har faktiskt redan köpt ett från Kicks. Det kommer från Mavala och just denna nyans heter Izmir, nr 47. Jag gillar verkligen lacken från Mavala. Man får inte bara mycket lack för en billig peng, man får även ett riktigt bra nagellack som sitter hela veckan. Jag brukar alltid avsluta med ett genomskinligt topplack för att det ska sitta så länge som möjligt.

Kika förbi senare under dagen, då kommer jag att presentera vinnaren av produkterna från Make Up Store. Vad roligt att så många ville vara med och tävla!

Fina tavlor med budskap

Jag var inne en sväng hos House of Örebro och fick syn på dessa tavlor med budskap på latin. Det fina är att de samtidigt är översatta till svenska/engelska i en vacker kursiv stil. Tyckte om dem jättemycket! De kostar bara 159 kr, riktigt bra pris! Mina absoluta favorit är Concordia cum veritae som betyder i harmoni med sanningen. Hittar du någon favorit?

Ps! Glöm inte tävlingen som avslutas nu på söndag! Du behöver bara kommentera i ett valfritt inlägg på bloggen för att delta!




Stövlarna från Hunter finns nu på Vågen!

Wooho! Upptäckte just att Bergqvist skor har börjat sälja de populära stövlarna från Hunter! Om ni bara visste hur länge jag har letat efter dessa i Örebro! Pris: 1 249 kr.

Röda solglasögon

Vilken solig och härlig dag det är! Passande nog så tänkte jag tipsa om dessa färgstarka solglasögon som jag hittade hos Cubus. I dagarna har jag förberett inför en annonsfotografering och därför lånat med mig en massa plagg och accessoarer från butikerna på Vågen. Spännande va? Ni kommer att få se resultatet lite längre fram, jag lovar att säga till när det sker! Dessa brillor lånade jag med mig och visst är de häftiga?! De kostar bara 79 kr och är ett fint budgetalternativ till Raybans Wayfarers som man ofta ser på kändisarna. Både tjejer som killar.

Dagens finaste kofta

God morgon på er! Vad roligt att så många av er vill vara med och tävla om produkterna från Make Up Store! Än finns det chans för dig som inte hunnit delta än, tävlingen håller på till på söndag! Du behöver bara kommentera i ett valfritt inlägg här på bloggen för att vara med.

Idag tänkte jag tipsa om en jättefin kofta som jag har hittat hos MQ. Den kostar 799 kr och kommer från märket Bondelid. Gillar detaljerna kring omlottknytningen med den blå rosetten, sååå fint!

RSS 2.0