Live by Jennifer Lopez

Här ser ni ett av mina senaste köp.
Den heter Live och är en av Jennifer Lopez parfymer. Jag äger nog för många parfymer, men jag har mina perioder då jag känner för olika dofter. Just den här är åt det söta hållet, men inte allt för godisaktig som vissa andra. Den doftar riktigt ljuvligt med inslag av varm vanilj, sandelträ, vinbär, citron, viol, ananas och apelsin. Det är rätt så svårt att beskriva en doft egentligen, önskar att jag kunde spraya lite på bloggen så att doften når fram via era skärmar (haha!). In på Åhléns eller Kicks och lukta på den! Tyckte du att min beskrivning av doften lät god så kommer du garanterat att gilla den!

Tips på inredningsdetalj från MQ!

Minns ni att jag köpte en blombrosch från MQ tidigare i vår?
Såg faktiskt att den är inkluderad i deras rea så passa på om du vill ha en. För visst kan man använda den till annat än som brosch? Just nu är min placerad på hallbyrå där hemma.
Tycker den fungerar utmärkt som inredningsdetalj!

Diggelo, diggeley...

Minns ni att jag bloggade om dessa klackar i januari? De var så himla populära att de nu kommit ut till försäljning igen! Så himla läckra! Ni hittar dem hos Bianco.

Skor hos Jack & Jones

Tänkte tipsa er om att Jack & Jones på Vågen faktiskt har en liten skoavdelning. De har riktigt fina skor som jag tycker ni ska spana in om ni är på jakt efter herrskor. Ni finner skorna längst bort i butiken, vid provrummen.


Spara eller slösa: örhängen

För ett halvår sedan köpte jag ett par nya örhängen av märket SNÖ. Minns inte vad de kostade, men minst 150 kr. Inte så farligt dyrt kanske, men tänkte ändå tipsa er om att det finns ett billigare alternativ från Åhléns för 69 kr. Visst är de lika? De jag köpte från SNÖ är också vita/klara och liknar de billigare jättemycket.
Så vilka skulle du köpa, spara eller slösa?

70 % hos Sisters!

Tänkte bara tipsa er om att Sisters nu har upp till 70 % rea i butik och Brothers 50 %. In och fynda!

Idag startar rean, 30-70 % hos Radiodays!

Idag drar Radiodays stora sommarrea igång! Det innebär 30-70 % rabatt på massvis av varor och märken, exempelvis 50%Björkvin, 40%Odeur, 50%Unwind och 50%Rules by Mary. In i butiken och fynda!

Här nedan ser ni några plagg som är på rea.


RSS 2.0