Träna med rätt kläder

Hallå allihopa! Hoppas att ni haft en skön helg. Ny vecka, nya tag! Personligen ska jag i veckan köpa nya träningskläder. Min träning består av både inom- och utomhusträning och eftersom det är så rysligt kallt ute, tycker jag att det blir extra viktigt att vara rätt klädd under träningen. Har spanat in lite kläder som jag tycker är snygga. Sportbutikerna har verkligen hur mycket som helst att välja mellan. Mitt tips är att satsa på färdiga set som säljs i par, då får man både över- och underdel till ett pra paketpris!


Adidas-set = Intersport. Pulsklockor = Löplabbet. Hantlar = Intersport.
Rönisch-set = Intersport. Jackor = Team Sportia

Duschdraperi i vattenavvisande tyg

Se här vad jag lyckades fynda igår! Ett mönstrat duschdraperi i polyester! Förut hade vi ett i plast. Det var fint och så, men som ni säkert känner till så blir de rätt så sunkiga längst ner efter ett tag. Dessutom är det bara handtvätt som gäller, inte så värst roligt. Nej. Istället blev jag sugen på att köpa ett nytt i vattenavvisande tyg. Det är inte bara praktiskt (maskintvättas!), det är sååå mycket snyggare också! Igår hittade jag jättefina varianter inne hos House of Örebro och den som ni ser på bilden fick följa med hem! De är av märket Gripsholm och är nedsatta till 79 kr! Som hittat! :-)
Mitt badrum:

Inspirerat designerhalsband från Åhléns


Kronprinsessan i örhängen från Lara Bohinc
Ni kanske tycker att jag tjatar för mycket om stora smycken, men jag tycker faktiskt att det är sååå himla snyggt. För ett tag sedan lyckades jag hitta ett jättefint halsband hos Åhléns. Kände igen det direkt och insåg att det är inspirerat av designern Lara Bohincs smycken. Kronprinsessan Victoria är en flitig användare av hennes örhängen och Ebba von Sydow bar halsbandet i samma serie (klicka här för att se bild) när hon var programledare för "Det Kungliga Bröllopet". Jag har alltså hittat en riktigt lik variant hos Åhléns för en billig peng:


Love it!

Vårens snyggaste cardigans för herrar


David Beckham är en flitig användare av cardigans,
både till vardags och till finare tillfällen.

Ett basplagg som alla män borde äga är en cardigan. Det finns många olika modeller att välja mellan och det hela är egentligen en smaksak. Personligen tycker jag att det ser mer avslappnat ut med en cardigan med hög krage och som är i tjockare material. Medan de klassiska, med tunnare material och som har en djupare v-ringning, upplevs som lite finare och passar därför perfekt över skjorta och slips. Inne på Jack & Jones har de otroligt många varianter att välja mellan. Här kommer några av mina favoriter:


Ps! Håll utkik för snart kommer jag köra igång en tävling med produkter från Make Up Store!

Stilren klocka

De här klockorna kommer från Eurogold. Hur fina är de inte? En klassisk modell som passar både till vardags och till finare tillfällen. En diskret men ändå riktigt snygg detalj är diamanterna som är placerade runt de romerska siffrorna. Snyggt!


Silvriga naglar

Måste bara tipsa om det här silvriga nagellacket från Isadora. Sååå snyggt, det är faktiskt det enda lacket som ger en snygg metallic-färg. Lite svårt att fota färgen dock. Här det även i guld och det är lika snyggt! Finns att köpa hos både Åhléns och Kicks.

Hårvolymtips: Dust it från Osis+


Victoria's Secret-modeller är kända för mycket,
bland annat för deras fantastiskt vackra hår.
Eftersom det är fredag, tänkte jag tipsa om en riktigt bra hårprodukt som ni alla har användning för. Den trollar nämligen fram volym till håret! Jag talar om produkten Dust it som kommer från Osis+ (Schwarzkopf). Dust it är ett slags puder som man duttar på i hårbotten. Sedan är det bara att gnugga in den i hårbotten tills pudret försvinner och hokus pokus så har man fått volym! Det låter knasigt, jag vet, men det fungerar verkligen. Jag använder själv denna produkt och älskar den! Detta är en storsäljande produkt och du hittar den hos Zodiak Hair Team för 169 kr/st eller 2 st för 219 kr. Och tro mig, burkarna räcker läääänge!


En mini-shopaholic i mammas fotspår

Har ni sett filmen En shopaholics bekännelser? Visste ni om att den är baserad på böckerna som Sophie Kinsella har skrivit? Jag älskar böckerna och läste dem innan filmen kom ut. Blev därför lite besviken på filmen, för böckerna är sååå mycket bättre. Filmens handling är tagen ur första, andra och lite ur tredje boken, och vissa saker stämmer inte alls överens med i böckerna. Äsch. Gillar du chic-lit så kan jag verkligen rekommendera Sophie Kinsellas Shopaholic-serie, och även de fristående böckerna. Jag har alla hennes böcker och här nedan ser ni alla ur Shopaholic-serien, förutom den nya boken som precis kommit ut på svenska. Den heter En mini-shopaholic i mammas fotspår. Den blir mitt nästa köp! Du hittar dem alla hos Åhléns!


Haute Couture

Tänkte tipsa om den här snygga tishan som finns hos Monki. Kostar bara 100 kr, som hittat!

Vita favoriter

Idag hörde jag årets först vårtecken (även om det faktiskt fortfarande är vinter). Jag vaknade nämligen upp till fågelkvitter! Det var en fin start på dagen och jag har varit på strålande humör sedan dess. Längtar så efter våren! Modemässigt är jag sugen på ljusa och fräscha toner, och vitt är en klassiskt färg som verkligen passar extra fint under början av året. Har samlat några av mina vita favoriter i kollaget ovan.

Volangtopp

Hittade de här volangtopparna hos Gina Tricot. Visst är de fina? Pris: 249 kr. Min favorit är den ljusa, men kan tänka mig att köpa de andra också. Personligen skulle jag bära toppen instoppad i kjol eller byxor, precis som modellen på bilden. Snyggt! Vilken färg tycker du är snyggast?
 

Fredagens önskan

Härligt med fredag! Visst har veckan gått snabbt? Tänkte idag bjuda på en fin vardagsoutfit. Väskan känner du säkert igen då jag redan har bloggat om den, men den är så fin att den får vara med igen.Tycker att den är sååå lik Mulberrys modell Alexa. Hoppas att ni alla får en himlans trevlig helg!

Skor = Bianco. Läppglans = Make Up Store. Pälsjacka = Monki.
Jeans = Gina Tricot. Tröja = Åhléns (ekologiskt bomull!).
Parfym = Kicks. Armband & Väska = Åhléns.

Guldglittrande skor

Hej alla fina! Jag har hittat världens snyggaste pumps. De är lite "too mutch" och matchas därför bäst ihop med en enkel outfit som inte skriker efter uppmärksamhet. De kommer från Bianco och kostar bara 500 kr. Riktigt bra pris! Tycker att de påminner riiiiktigt mycket om lyxpumpsen från Christian Louboutin som Sarah Jessica Parker har på sig i Sex and the city 2. Klicka HÄR för att se en bild.

Snygga blusar med knytband

En snygg trend är blusar med knytband runt kragen. Jag har lyckats hitta två modeller som faller mig i smaken. Den ena är från Cubus och den andra kommer från Carlings. Riktigt fina! De piffar upp vilken outfit som helst! Jag skulle bära dem med raka jeans och accessoarer i form av armband och örhängen. De passar självklart även till finbyxor eller kjol.


Bevingade ord som tavlor

Hittade de här fina tavlorna med dikter och låttexter hos Gallerix. Det fanns olika texter och former att välja mellan, men min favorit är tagen ur låten till filmen Dirty Dancing; "I've had the time of my life and I owe it all to you". 99 kr kostar dem, prisvärt! Kan tänka mig att de passar fint att hänga upp i både hallen och sovrummet, eller varför inte ge bort en till en vän? :-)


Dagens finaste: Flätat armband


Hallå där! Hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig julhelg. Nu är jag tillbaka igen och tänkte idag tipsa om ett himlans snyggt armband. Jag sprang på det inne hos Åhléns och fastnade för det. Det är fortfarande trendigt med stora smycken och flätade sådana känns helt rätt även denna säsong. Mycket, mycket snyggt!

RSS 2.0