Pumps med färgad sula

Jag har länge varit på jakt efter ett par beigefärgade pumps och nyligen hittade jag ett par inne hos Deichmann sko. Jag gillar att klacken inte är allt för hög, det passar mig som redan är lång. Sen gillade jag även att sulan är färgad i en mörk och dov rosa ton. Det gör skon mer unik. 449 kr kostar dem och ingår i The Cindy Crawford Collection.



Vågens reklamfilm vann fint pris!


Nu ska ni få höra något riktigt roligt!
Igår, under Guldvivan 2011 (Örebros största reklamtävling), utsågs en av Vågens reklamfilmer till årets bästa reklamfilm! Wohoo, hur häftigt är inte det inte att vinna detta pris? Har ni sett Vågens tv-spottar? Ni hittar alltid den senaste filmen på Vågens startsida.

Här nedan kan ni se reklamfilmen som vann igår:

Lite kul info: Smyckena, skorna och parfymen i filmen har jag valt ut från butikerna på Vågen!

Studentklänningar från MQ

Dagens tips! Fick syn på riktigt fina klänningar i vitt hos MQ. Passar perfekt till er studenter som letar klänning.

Underhållande utomhusspel

Jag var inne en sväng hos Liten blir Stor och såg att de har fyllt på med massa roliga utomhusspel. De hade bl.a. kubb, tennis, krocket, "kasta ring", hoppstyltor och mycket annat skoj. Dessutom var priserna riktigt bra då mycket har sänkts, så passa på om ni vill fynda. Själv är jag sugen på att köpa ett kubb-set inför sommaren.




Färgglad väska - check!

Hallå där! Hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig påskhelg och är redo för nya tag efter ledigheten. Vädret har verkligen varit på topp så låt oss hoppas att det fortsätter i samma riktning ett bra tag framöver.

Som jag rapporterat om tidigare så är färgglatt en het trend i vår och sommar. En trend som jag gillar väldigt mycket. Därför var jag nästan tvungen att köpa den här supersnygga väskan när jag fick syn på den i butik. Den har ett långt axelband, men jag använder den som kuvertväska istället. 199 kr kostar den och kommer från Gina Tricot. Love it! Livar upp en vanlig och enkel outfit hur lätt som helst!

Glad påsk!

Önskar er alla en riktigt fin påskhelg!

Som Sofi Fahrman

Inne hos Cubus hittade jag riktigt fina jeans i färgglada toner. De är smala i benen och påminner mycket om de som Sofi Fahrman har på sig på bilden här nedan. Fast dessa är betydligt billigare, de blir dina för bara 199 kr. Som hittat!


Bild på Sofi lånad härifrån.

Levi's Coffeeroom

Måste bara tipsa er om Levi's Coffeeroom som finns inne på Vågen. Jag åt lunch där häromdagen och beställde en egenkomponerad sallad med massa fina grönsaker, kyckling och ägg. En otippad kombination kanske och just därför uppskattar jag att man kan välja sin blandning själv (för då hamnar bara favoriterna på tallriken). Fick syn på deras smarriga desserter och var tvungen att fota för att visa er. Här nedan ser ni amerikansk chokladtårta och passionsfruktscheesecake, yuuuuuuum!

Min supergoda sallad!


Finns massa fräscha tillbehör att välja mellan!


Passionsfruktscheesecake!


Amerikansk chokladtårta!


Yum, vill äta upp bilden, haha!


Gratis påskris hos Gallerix

Hörrni, snart är det påsk! Gallerix har ett riktigt fint erbjudande, nämligen att man får påskris gratis när man handlar påskgrejer för 100 kr. Det finns allt från vykort och presentpåsar till fjädrar och prydnadsföremål. Min favorit är det stora ägget med fötter som jag fotade, haha, hur sött är det inte?

Ps! Missa inte clubkvällen idag hos House of Örebro som jag tipsade om igår!



Clubkväll hos House of Örebro, tisdagen den 19 april

Idag var jag inne i min favoritbutik inom inredning, House of Örebro, och fick veta att de har clubkväll imorgon tisdag. Alla är välkomna - även ni som inte hunnit gå med i deras kundklubb ännu. Den är för övrigt gratis!

Detta händer under kvällen:
- Var med och gör ditt eget arrangemang! Florister finns på plats för att hjälpa till. De har växter, krukor och alla andra tillbehör redo. Om du vill kan du ta med dig din egen kruka hemifrån så bjuder butiken på jorden!
- Bengt Knutson från "Vincontoret" finns på plats och bjuder på kostnadsfri arom- och glasprovning.
- Örebro Ost (Örebros enda ostbutik) bjuder på goda ostar. Passa på att testa nya sorter!
- 20% rabatt på hela trädgårdssortimentet.

Hela butiken kommer att vara fylld med fina erbjudanden så kika in imorgon kväll mellan 17:00-20:30.


Tävlingsdags, men först vill jag veta....

Hallå allihopa! Hoppas att ni alla haft en härlig fredag hittills. Snart är det helg, woho! Det tänkte jag att vi skulle "fira" med att förbereda inför kommande tävlingar här på bloggen. Eftersom den förra tävlingen var så himla populär, tänkte jag att det kunde vara roligt med regelbundna sådana. Men då behöver jag er hjälp. Jag vill veta: Vad för typ av priser vill ni vinna? Från vilka butiker?

Berätta för mig, så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla era önskemål! Hoppas att ni alla får en underbar helg!

Veronica Mars - min favoritserie på dvd

Men hallå, jag har ju totalt glömt bort att visa er mina senaste köp inom tv-serier. Jag är helt kär i serien Veronica Mars och sörjer fortfarande att den bara fick tre säsonger. Den är såååå bra! Minns ni den? Alla tre säsonger visades på SVT för några år sedan. Köpte alla säsongerna hos Åhléns som har ett riktigt stort utbud bland dvd och tv-serier.

Juicy Tubes i smartpack för 200 kr eller 145 kr!

Inne hos Kicks på Vågen hittade jag ett riktigt bra erbjudande. Speciellt för alla er som gillar läppglans. De har nämligen en ask med fyra fina läppglansfärger från Lancomes Juicy Tubes. För er som inte vet så ses Juicy Tubes lite som läppglansens Rolls Royce, haha. Jo, men lite så är det nog. I vanliga fall brukar en Juicy Tube kosta strax över 200 kr, men nu får man alltså fyra st lite mindre varianter för ett bättre pris, 200 kr jämnt! Och fina färger var det också! In till Kicks och kika närmare!

Psst!
Fick just veta att om man är klubbmedlem så kostar de bara 145 kr! Vad billigt! Gäller mellan 14/4-3/5. Toppen!



Snygga vårskor

Igår hann jag med en liten shoppingrunda. Jag var främst på jakt efter ett par nya vårskor. Inne hos Bergqvist Skor hittade jag många fina varianter från olika märken. Favoriterna är dessa mörkblå från Fred Perry, de är precis vad jag letat efter. Tråkigt nog var de lite för trånga och större storlek fanns inte. Hittade även dessa rosa, som är från Björn Borg. De känns härligt våriga! Passar jättebra till ljusa jeans i sommar.


Stor datorväska som kuvertväska

Som jag har väntat på att denna väska komma ut i butik! Redan i januari fick jag syn på den via ett pressutskick och nu finns den äntligen att köpa inne hos Åhléns. Det är egentligen en datorväska, men jag kommer att använda den som en stor clutch istället. Visst är den snygg? Lite dyr kanske, men den är i äkta skinn, vilket betyder att den kommer att hålla ett riktigt bra tag. Den kostar 699 kr och finns även i svart! Tycker faktiskt att den påminner om laptop-fodralen från lyxmärket Mulberry. Klicka HÄR för att se bild.


Ashley Olsen och Olivia Palermo gillar stora kuvertväskor!

Dagens finaste ram

Hittade den här tjusiga ramen inne hos House of Örebro. Silvrig, glittrig och riktigt fin! Ett tips är att rama in ett fint foto och ge bort den som present.

Säsongens hetaste läppstift

Jag måste tipsa er om världens läckraste läppstift. Jag köpte det redan för några år sedan och tycker om det lika mycket nu som då. Den färgglada trenden i vår/sommar gäller ju inte bara kläder, utan även läppstift och nagellack, därför är detta läppstift verkligen det ultimata för säsongen. Du hittar det hos Make Up Store och nyansen heter Prairie. Jag skulle beskriva dess färgton som en blandning mellan korall och oranget. Supersnyggt!


90210-skådisen Jessica Lowndes och Petra "September" Marklund gillar också färgglada läppar!

Trenchcoat från Brothers


Som jag nämnt förut så är jag på jakt efter en ny trenchcoat. Höll på att leta lite på nätet och fick då av en slump syn på den här från Brothers. Jag tycker personligen att det är sååå snyggt när killar bär trenchcoats och den här som ni kan se på bilden ovan var riktigt fin. Gillar att den inte har dubbelknäppning, snyggt!

Blommigt hos Gina Tricot

Som ni kunde se i mitt modejobb i NollNitton så är blommigt en het trend denna säsong. Blommiga plagg syns nu allt mer i butikerna och idag fick jag syn på dessa bilder från Gina Tricots nya kollektion. De känns verkligen inspirerande och somriga. Jag kommer definitivt att kika närmare på dessa skapelser i butik!



Klackar från The Cindy Crawford Collection

Kolla in dessa härliga klackar! Perfekt färg, perfekt design. Påminner lite om dessa dyra designerskor från Miu Miu, inte sant? Hittade dem hos Deichmann och såg även att de ingår i The Cindy Crawford Collection. Visste ni att Deichmann samarbetar med henne? I butiken kan man hitta flera skor som ingår i kollektionen och enligt min personliga smak så är det de som är snyggast i hela butiken. Vill ha allt!!!

Vårens största trender finns på Vågen!

För några veckor sedan fick jag uppdraget att plocka ihop en massa plagg och produkter inom mode och skönhet från butiker på Vågen. Resultatet kan ni nu se i NollNittons bilaga Fashion. Min tanke var att sammanställa några av vårens hetaste trender utifrån utbudet på Vågen. Jag är nöjd med uppslaget, tycker bara det är synd att det blev så små bilder. Men ni får istället kolla upp plaggen i butikerna för en mer detaljrik look. Ni hittar tidningen vid Vågens entré, eller så kan ni läsa den HÄR! Hoppas ni gillar uppslaget! Här ser ni lite bilder:








RSS 2.0